Diensten

Garandeer de beschikbaarheid van uw voertuigen met onze uptime-diensten

Renault Trucks T on the road

Voor Renault Trucks betekent het rendabeler maken van uw werkinstrument het optimaliseren van de onderhoudsplanning en het vermijden van de meeste ongeplande stops. De ontwikkeling van technologieën en oplossingen maakt het echter steeds beter mogelijk te helpen voorspellen wat vroeger onvoorspelbaar was.

Renault Trucks T High service station

 

GEPERSONALISEERD ONDERHOUDSPLAN

Dit plan wordt opgesteld en uitgevoerd door uw deskundige coördinator, op basis van de werkelijke parameters en het profiel van uw voertuig.

  • De planning van het onderhoud en de consolidatie van de onderhoudsbeurten zijn bedoeld om de stilstandtijd tot een minimum te beperken.
  • De oorspronkelijke prestaties van uw voertuig blijven behouden, en de doorverkoopwaarde ervan wordt verhoogd door het gebruik van betrouwbare en robuuste goedgekeurde originele onderdelen, gedekt door een verlengde garantie van 2 jaar.

PLAN VOORUIT DOOR VAN ONDERHOUD UW PRIORITEIT TE MAKEN

Dankzij het onderhoudsplan dat de slijtage van de onderdelen en de vroegtijdige waarschuwingen voor eventuele defecten opvolgt, maximaliseert Renault Trucks de bedrijfstijd en het potentieel van uw voertuig. Met Predict kunt u uw bedrijf en uw activiteiten met een gerust hart beheren!

Assurer
Een dynamisch onderhoudsprogramma

 

 

Assurer
De "nauwkeurigste" manier om slijtage te meten

 

Assurer
Een beheer aangepast aan onverwachte pannes

UPDATES OP AFSTAND OM WERKPLAATSBEZOEKEN TE STROOMLIJNEN

Pre-diagnostiek, onderhoudscorrecties en updates van het wagenpark: deze oplossing, die deel uitmaakt van het Predict aanbod, bespaart u tijd en garandeert een maximale beschikbaarheid van uw voertuig door onnodige onderhoudsbezoeken te vermijden.

 

VERLENG UW ODI TOT 150.000 KM MET UW ODI*DE13 MOTOREN

Onze olieverversingsintervallen voor DE13* (option) motoren zijn verlengd tot 150.000 km (in plaats van om de 100.000 km of 12 maanden). Dit resulteert in lagere contractkosten (arbeid en onderdelen), een onderhoudsschema dat de stilstand in werkplaatsen beperkt, en extra brandstofbesparingen.

* Geoptimaliseerd olieverversingsinterval.

 

PROBLEEMOPLOSSING 24/7

Met een netwerk van experts die u in 16 talen te woord staan, wordt u persoonlijk geholpen door een coördinator die uw enige contact blijft tijdens de hele ondersteuningsoperatie.

Waar u ook vandaan belt, deze coördinator geolokaliseert u met behulp van de 24/7-knop in de cabine van het voertuig* en houdt u op de hoogte van de aankomst van de Renault Trucks-reparateur.

De pechverhelping wordt uitgevoerd door technici die speciaal opgeleid zijn voor pechverhelping langs de weg, met specifieke voertuigen en met speciale diagnose-instrumenten.

* Afhankelijk van de opties van de vrachtwagen.

24-7

 

24-7

SLEEPHULP

Renault Trucks Financial Services biedt u deze complete, betrouwbare en gebruiksvriendelijke hulpdienst aan, die uw gemoedsrust en die van de chauffeur waarborgt als er gesleept moet worden.

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar in heel Europa.
  • In de "uitgebreide" versie worden ook chauffeursdiensten aangeboden (vervoer, overnachting, repatriëring, enz.).
  • Het sleepassistentiepakket wordt als optie aangeboden bij de onderhoudscontracten van Start & Drive, maar is ook beschikbaar voor klanten zonder deze contracten.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen

contact renault trucks
Uw voertuigen staan altijd klaar voor gebruik, zodat u zich met een gerust hart op uw bedrijf kunt concentreren
Set canonical URL
Off