Transportoplossingen

Kolkenzuigers aangepast voor het werken aan rioleringen, voor meer rentabiliteit

Distributie

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

Voor al uw rioleringswerkzaamheden hebt u robuuste en krachtige voertuigen nodig met een geoptimaliseerd leeggewicht om het opbouwen te vergemakkelijken voor rioolspoel-, schraap- of zuigwerkzaamheden met graafmachines. Renault Trucks kan u bij uw keuze begeleiden, en beschikt ook over specifieke diensten om uw wagenpark in optimale omstandigheden te beheren.

Hogedrukspuiten voor vrachtwagens: pas de carrosserie van uw vrachtwagen aan

Ondergrondse rioleringswerken vereisen dat de voertuigen een optimaal leeggewicht hebben, en dat ze voldoende vermogen en koppel hebben om de nodige uitrusting en pompen aan te drijven. Het model Renault Trucks C is een voertuig dat ontwikkeld is op een robuust chassis en dat een laadvermogen tot 22,8 ton kan dragen.

kg Dit is het leeggewicht van de Renault Trucks C in zijn 8x4 versie, waarmee hij de lichtste op de markt is.

Met een maximumvermogen van 460 pk zal de DTI 11 motor u in staat stellen om zelfs de meest veeleisende uitrustingen aan te drijven door middel van PTO's in de motor of in de versnellingsbak, afhankelijk van de configuratie van het voertuig. Zijn werkingsbereik biedt een maximumkoppel dat 20% meer waard is dan zijn tegenhanger op de markt.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks werkt nauw samen met opbouwers en rust zijn voertuigen uit volgens hun behoeften. De chassisoverhang kan in stappen van 50 mm geconfigureerd worden om onnodig snijden in het frame te vermijden. Opbouwers hebben ook toegang tot het speciale Renault Trucks bodybuilder portaal, waar ze gedetailleerde informatie en chassispecifieke tekeningen kunnen vinden. Voor u betekent dit meer opbouwmogelijkheden, een vereenvoudigd opbouwproces en kortere levertijden.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Organiseer taken en volg uw vrachtwagen met watersproeiers in real time

Om uw voertuigen optimaal en zo efficiënt mogelijk te gebruiken, heeft Renault Trucks Optifleet ontwikkeld, een slimme oplossing voor wagenparkbeheer. Met dit systeem kunt u uw routes plannen en uw voertuigen in real time visualiseren. Als zich een onvoorziene gebeurtenis of een wijziging in uw planning voordoet, kunt u de chauffeurs snel een andere opdracht geven. U kunt ook informatie terugkoppelen over het brandstofverbruik, de rijgewoonten of de vermogensafnames. Al deze nauwkeurige en objectieve informatie kan de bewustwording over het brandstofverbruik vergroten, en kan als basis dienen voor een efficiënte rijopleiding. De Optifuel-trainingen worden gegeven door experts van Renault Trucks, die uw chauffeurs de juiste gedragingen en gewoonten aanleren, zodat ze hun brandstofverbruik kunnen verminderen.

Optifleet integreert ook gegevens van derden, zodat uw dienstverleners bijvoorbeeld uw wagenpark kunnen volgen op hun eigen portaal of dashboard.

Optifleet is een echte bondgenoot als het gaat om rentabiliteit en gericht beheer.

Anticiperen op kosten bij stilstand of onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden voor kolkenzuigers zijn uiterst specifiek. Dankzij de gepersonaliseerde onderhoudsplannen neemt Renault Trucks alle onderhouds- en administratieve werkzaamheden voor uw voertuigen op zich, naargelang het dagelijkse gebruik. Zo kunt u zich volledig op uw kernactiviteit concentreren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over defecten. Onderhoud binnen ons netwerk betekent ook dat u profiteert van de knowhow en de hoge normen van onze teams, zodat uw vrachtwagens hun oorspronkelijke prestaties kunnen blijven leveren.

Tegelijkertijd heeft Renault Trucks een nieuwe dienst voor voorspellend onderhoud beschikbaar: Predict. In plaats van te worden blootgesteld aan defecten en mogelijke stilstanden, kunt u hier op anticiperen. De gegevens van uw vrachtwagens worden opgeslagen op een speciaal digitaal platform, dat de slijtage op basis van het werkelijke gebruik nauwlettend in de gaten houdt. Als een onderdeel versleten lijkt of vervangen moet worden, zal uw adviseur contact met u opnemen voordat het stuk gaat, om een interventie te plannen op een tijdstip dat uw activiteit zo weinig mogelijk hindert. Dankzij Predict profiteert u van een maximale beschikbaarheid.

Verminder uw onderhoudskosten

Vrachtwagens voor rioolreiniging kunnen duur zijn bij aankoop, en veel onderhoud vergen. Om de onderhoudskosten te beperken, stelt Renault Trucks voor gebruik te maken van een eXchange-service. Dit programma bestaat uit renoveren in plaats van vervangen. Wanneer een onderdeel van een vrachtwagen defect is, demonteren wij het en knappen we het op. Voordat het nieuwe onderdeel weer in gebruik wordt genomen, wordt het getest en alleen goedgekeurd als het aan dezelfde eisen voldoet als voor nieuwe onderdelen. Op alle onderdelen, die door de fabriek van eXchange gerenoveerd worden, geldt een garantie van twee jaar op de gemonteerde onderdelen. Dit betekent dat u op het onderhoud van uw voertuig kunt besparen zonder aan kwaliteit in te boeten, en dat u tegelijkertijd recycling en duurzame ontwikkeling bevordert.

Kies de beste financieringsoptie voor uw rioleringswerkzaamheden

Vrachtwagen met watersproeiers vergen grote investeringen. Onze adviseurs kennen al uw eisen en de omvang van uw activiteit, zodat zij u oplossingen kunnen bieden die tot in de puntjes aan uw behoeften voldoen. Onze financierings- en verzekeringsoplossingen zijn flexibel en kunnen zich als raad aan uw behoeften aanpassen.

Neem gerust contact met ons op om uw behoeften kenbaar te maken en gepersonaliseerde informatie te ontvangen.

Set canonical URL
Off