Transportoplossingen

Vervoer uw goederen efficiënt over alle soorten wegen

Bouw

5min
Renault Trucks C

Of het nu om granen gaat, of om vloeibare of vaste bulk, het vervoer van goederen vereist een veelzijdige vrachtwagen die op alle soorten wegen en in alle weersomstandigheden kan rijden. Dat is iets waar wij u mee kunnen helpen, dankzij onze goed aangepaste producten en diensten.

Goederenvervoer: een robuust en toch comfortabel voertuig

Bij het goederenvervoer wordt vaak geladen op moeilijk toegankelijke plaatsen, op een onstabiele ondergrond en soms in vrij hachelijke omstandigheden. Om een maximale veiligheid en een soepel motorvermogen te garanderen, heeft het model Renault Trucks C een verstevigd chassis en een motor van 380 tot 520 pk, met een maximumkoppel dat zelfs in de lage versnellingen beschikbaar is - vanaf 900 omw/min.

Renault Trucks C

Als de ondergrond onstabiel is, beschikt de Optidriver automatische versnellingsbak over een terreinmodus die helpt bij het aanpassen van de versnellingen in zware omstandigheden.

Om eventuele schade of schokken op paden en sporen te vermijden, omvat de standaardinstallatie van het Renault Trucks C-model een bumper met stalen hoeken en beschermroosters voor de koplampen. Voor frequenter off-road gebruik kunt u zelfs een bumper van 100% staal laten monteren.

° Dit is de aanvalshoek die de 100% stalen bumper van het Renault Trucks C-model toelaat.

De vrachtwagens kunnen dus op alle soorten ondergrond rijden zonder enige belemmering. Bovendien kan het chassis op verschillende niveaus langs de langsliggers verstevigd worden om de mechanische weerstand van het frame te verzekeren.

Renault Trucks C

Eenmaal op de weg beschikt het Renault Trucks C-model over alle voordelen van een vrachtwagen voor lange afstanden. Zijn trapeziumvorm verbetert de aerodynamica dankzij de 12° schuin geplaatste voorruit. Het brandstofverbruik is daardoor lager.

Het model Renault Trucks K kan ook aan uw transportbehoeften voldoen, of de goederen nu in bulk zijn of niet. Hij is ontworpen voor zware constructies en past zich aan uw beperkingen aan dankzij zijn krachtige motor en zijn grote laadvermogen.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Zorg voor het comfort en de veiligheid van uw chauffeurs

Ontworpen op dezelfde basis als een vrachtwagen voor lange afstanden, biedt het Renault Trucks C-model alle comfort en veiligheid die u van dit type voertuig mag verwachten. De toegang tot de cabine wordt vergemakkelijkt door de deuren die in een hoek van 85° opengaan, en de uitgelijnde, brede antisliptreden. Een extra opstapje aan de zijkant met een handvat op het dak stelt de bestuurder in staat de lading van de vrachtwagen gemakkelijk en veilig te controleren.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

De vooruitgeschoven positie van de cabine biedt een breed zicht en een ruim woongedeelte aan boord, van meer dan 2 meter breed, met één of twee stapelbedden. Alle bedieningselementen van het voertuig zijn gecentraliseerd rond het stuur, zodat de bestuurder zijn ogen nooit van de weg hoeft te halen. Voor hun eigen veiligheid en die van de lading die zij vervoeren, kunnen zij rekenen op verschillende rijhulpmiddelen - zoals een hulp bij het starten op een helling, elektronische stabiliteitscontrole en automatische noodremming.

Verhoog de bedrijfstijd van uw voertuig

Ter ondersteuning van uw goederenvervoer biedt Renault Trucks verschillende oplossingen om uw onderhoudskosten te drukken. Wanneer u een van de onderdelen van het voertuig moet vervangen, kunt u bijvoorbeeld besluiten om standaard eXchange-onderdelen te gebruiken. In plaats van het onderdeel door een nieuw te vervangen, beschikt Renault Trucks over een circulair systeem voor het hergebruik van oude onderdelen. Ze worden in onze gespecialiseerde fabriek gerenoveerd en ondergaan strenge tests voordat ze opnieuw op de markt worden gebracht. Onze gerenoveerde onderdelen leveren hetzelfde prestatieniveau als nieuwe, en genieten een garantie van 2 jaar op de gemonteerde onderdelen. Ze zijn ook minder duur dan nieuwe onderdelen.

U kunt ook de onderhoudskosten voor uw voertuigen plannen door te kiezen voor een onderhoudscontract. Het contract is gebaseerd op een persoonlijk onderhoudsplan, en de duur ervan kan variëren van 2 tot 7 jaar, en kan tot 155.350 km per jaar bedragen. Het past zich aan uw activiteit en voertuigen aan, op basis van hun model en gebruik.

Om nog verder te gaan, biedt Renault Trucks een innovatieve service aan. 'Predict' combineert het allerbeste van technologische en menselijke middelen. De gegevens van uw voertuigen worden ingevoerd in een digitaal platform, dat op basis van het gebruik zal bepalen welke onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Als een ingreep nodig is of een onderdeel versleten is, zal uw adviseur contact met u opnemen om een afspraak te maken voor er een defect optreedt. U kunt dus kiezen wanneer u uw voertuig naar de werkplaats brengt, zodat het zo weinig mogelijk invloed heeft op uw activiteit.

Goederenvervoer: verminder uw brandstofverbruik

De Renault Trucks C-lijn is ontworpen om een optimale snelheid met een zo laag mogelijk brandstofverbruik te garanderen en beschikt over een automatische Optidriver-versnellingsbak - die bijdraagt tot een lager verbruik, namelijk dankzij zijn Fuel Economy-modus. Met Optifleet, de slimme oplossing voor wagenparkbeheer van Renault Trucks, kunt u nog verder gaan in het verlagen van het verbruik. Met de toepassing verzamelt u specifieke verbruiksgegevens voor elk voertuig en hoe ze door de chauffeurs gebruikt worden. U kunt bijvoorbeeld "brandstofwaarschuwingen" oproepen in geval van overmatig verbruik, u kunt stand-by verbruiksgegevens bekijken, en zien hoe vaak het rempedaal werd ingetrapt. Door uw voertuigen te geo-tracken, kunt u ook ritten plannen zodat ze zo efficiënt mogelijk zijn. Als een reisroute of bestelling gewijzigd wordt, kunt u rechtstreeks een bericht naar de chauffeur sturen, en een nieuwe route plannen met een duidelijk overzicht van de locaties van al uw voertuigen.

Financier gemakkelijk uw vrachtwagens

Het vervoer van goederen vereist een zo groot mogelijke rentabiliteit. De financieringsaanbiedingen van Renault Trucks passen zich aan uw behoeften en beperkingen aan. Of u nu kiest voor een financiële leasing, een huurkoop of een huur, uw adviseur kan u helpen om uw cashflow te behouden en uw leencapaciteit te optimaliseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte op maat van uw behoeften.

Contacteer ons voor meer informatie

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off