Verslag

Hoe financiert u een elektrische vrachtwagen?

#JoinTheGoodMove

Electromobiliteit

4min
Renault Trucks E-Tech range

Hoeveel kost een elektrische vrachtwagen? Is het niet duur? Renault Trucks beantwoordt al uw vragen over de werkelijke kosten van het gebruik van een elektrisch voertuig, zodat u het van alle kanten kunt bekijken.

 

Hoe kan ik mijn elektrisch voertuig kopen en financieren?

Complete vrachtwagen (vrachtwagen + batterijen)
Kopen & bezitten Leasen en gebruiken
Met een standaard afbetaling Met een financiële lease kunt u de truck aan het eind van het contract bezitten of teruggeven Met een Operationele leasing, levert u de vrachtwagen aan het einde van het contract terug

 

#SWITCHTOELECTRIC

Wij weten dat een van de belemmeringen voor onze klant om "over te schakelen op elektrisch" de prijs van de vrachtwagen is, en het effect op hun algemene bedrijfsmodel. Wij begrijpen dat wij hen moeten ondersteunen met financiële oplossingen, aangepast aan hun behoeften. Om klanten in staat te stellen hun energietransitie met gemak te verwezenlijken, biedt Renault Trucks Financial Services een reeks financieringsmogelijkheden, en het is belangrijk om die al heel vroeg in het aankoopproces te bespreken. De financiële oplossingen kunnen van land tot land verschillen, afhankelijk van de plaatselijke regels en voorschriften. Er zijn echter hoofdzakelijk drie aanbiedingen beschikbaar, naar gelang van de specifieke behoeften en het gebruik van de klant:

  • Standaard afbetalingskrediet: de klant is aan het eind van de contractperiode eigenaar van de elektrische truck.
  • Financiële leasing: de klant besluit zijn elektrisch voertuig te leasen en kan op het einde van de contractperiode kiezen om het voertuig terug te geven of het te kopen in ruil voor de betaling van de restwaarde.
  • Operationele leasing: de klant kiest ervoor zijn elektrisch voertuig te leasen, en brengt het gewoon terug aan het einde van de contractperiode.

De kosten van een elektrisch voertuig moeten in hun geheel worden bestudeerd, in die zin dat het de totale eigendomskosten zijn en niet de aankoopkosten die in aanmerking moeten worden genomen. Het voertuig is zeer zuinig in het gebruik: het vergt weinig onderhoudsbeurten en de kosten van het brandstofverbruik zijn nihil. In veel landen zijn er ook overheidssubsidies of belastingvoordelen, zoals extra afschrijving, waarmee rekening moet worden gehouden.

Renault Trucks Master E-Tech

Contact opnemen met onze financiële adviseurs

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang dat nodig is om de verstrekte informatie te beoordelen en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die mijn vraag kunnen behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang kan ik deze communicatie stopzetten.
Set canonical URL
Off