Transportoplossingen

Welk licht bedrijfsvoertuig moet u kiezen voor leveringen?

Distributie

5min
Renault Trucks Master Red Edition

De Renault Trucks Master Red EDITION, verkrijgbaar als bestelwagen, platformcabine of chassis cabine naargelang uw toepassing, is ontworpen om het dagelijkse leven van chauffeurs in de stedelijke omgeving te vergemakkelijken en de rentabiliteit van de leveringen te garanderen. Ontdek de voordelen.

De Renault Trucks Master Red EDITION kan aan uw behoeften worden aangepast

Wat de beperkingen ook zijn, de Renault Trucks Master beantwoordt aan de behoeften van uw bedrijf. U hebt de keuze uit meer dan 350 verschillende configuraties en laadvermogens van 8 tot 22 kubieke meter. Afhankelijk van uw gebruik is de Renault Trucks Master beschikbaar in een versie met voorwielaandrijving of met achterwielaandrijving.

  • Of u nu in de stad rijdt of op de snelweg, de versie met voorwielaandrijving zorgt voor meer rijplezier en een lager brandstofverbruik;

  • De versie met achterwielaandrijving, verkrijgbaar van 3,5 tot 4,5 ton, is perfect voor het vervoer van zware ladingen.

Wat de motoren betreft, hebt u de keuze uit 7 dieselmotoren tussen 110 en 180 pk. Als uw voertuigen per rondrit minder kilometers afleggen of als u toegang moet krijgen tot LEZ-zones (lage-emissiezones), kunt u kiezen voor de Renault Trucks E-Tech Master 100% elektrisch, die een actieradius van 200 km biedt en vergelijkbare prestaties levert als de dieselvarianten.

De bestelwagens met voorwielaandrijving van 150 en 180 pk kunnen ook worden uitgerust met de AMT (automated manual transmission). Deze automatiseert het in- en uitschakelen van de koppeling en het schakelen. De werking ervan kan automatisch of manueel gebeuren, wat een echt voordeel is in de stad, omdat het brandstofverbruik wordt beperkt door optimaal te schakelen om een te laag of te hoog toerental te vermijden en door schommelingen in het motortoerental af te vlakken. Dit is ook een voordeel op de weg, omdat de bestuurder de AMT op elk moment naar de handmatige modus kan schakelen om te profiteren van een grotere versnelling bij bijvoorbeeld het inhalen. Bovendien is de AMT proactief en past hij zich aan de topografie van de weg, de rijmodus en de reacties van de bestuurder aan (bijvoorbeeld voor een noodstop).

Als marktleider in de sector zijn wij nauwe partnerschappen aangegaan met tal van carrosseriebouwers. Zo kan een Renault Trucks Master, of het nu gaat om een platformcabine of een chassis-cabine, volledig aan uw activiteit worden aangepast om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken.

froid

 

Maak de verwerking van pakketten eenvoudig en veilig

Als bestelwagenversie is de Renault Trucks Master ontworpen om het laden en lossen te vergemakkelijken en veiliger te maken. Het voertuig is uitgerust met instaphandgrepen in de laadzone, op de zijdeur en op de achterdeur. Het in- en uitstappen wordt ook vergemakkelijkt door een opstap achteraan op 436 mm van de grond. Ook de laaddrempels achter en aan de zijkant zijn zo laag mogelijk (vanaf 542 mm aan de achterkant en 499 mm aan de zijkant). De achterdeuren kunnen 180° of 270° worden geopend en vergrendeld, afhankelijk van de behoeften. Het laden en lossen van pakketten wordt veiliger dankzij de LED-verlichting in de laadzone en de anti-lift alarmfunctie.

Een extra anti-inbraakalarm houdt de pakketten veilig terwijl het voertuig stilstaat. Volumetrische en omtrekalarmen waarschuwen u ook in geval van een probleem.

Veilig afleveren

Uw chauffeurs zijn aan grote beperkingen gebonden, met name wanneer ze in de stad werken. De Renault Trucks Master beschikt over de technologie om de veiligheid van de chauffeur in een beperkte omgeving te verbeteren. Op het gebied van actieve veiligheid is de Renault Trucks Master standaard uitgerust met ESP stabiliteitscontrole en AEBS actieve noodremassistentie. Hij kan ook worden uitgerust met een systeem voor hulp bij het volgen van de rijstrook (ook bij sterke wind), een hulpsysteem voor het wegrijden op een helling en camera's en sensoren voor parkeerhulp vóór en achter.

master distribution

Wat de passieve veiligheid betreft, is een van de grootste problemen bij leveringen in de stad de dode hoek. De achteruitkijkspiegel van de Renault Trucks Master is van het type "groothoekspiegel" om dit probleem te omzeilen. Alle achteruitkijkspiegels kunnen ook worden uitgerust met een "dodehoekwaarschuwing" die oplicht om de chauffeur te waarschuwen voor voorwerpen of personen die zich in de dode hoek bevinden. Ten slotte is de Renault Trucks Master zeer wendbaar dankzij zijn beperkte totale breedte en een draaicirkel die tot de beste op de markt behoort.

Profiteer van ons toegewijd netwerk van specialisten

Ons netwerk is gespecialiseerd in HCV- en LCV-toepassingen. Onze experts zijn vertrouwd met uw bedrijfstak, uw vereisten en uitdagingen, en kunnen u ondersteunen bij het vinden van het voertuig of de voertuigen die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. Dankzij onze partnerships met toonaangevende carrosseriebouwers kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakte LCV die perfect aan uw eisen voldoet.

Dankzij onze 24/7 assistentie kunt u zich concentreren op uw bedrijf. Wij bieden u ook een gepersonaliseerd onderhoudsschema en een servicecontract dat is aangepast aan het gebruik van uw voertuigen. U geniet een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid, zodat u in alle rust kunt werken.

Wij zijn er ook om u te helpen met gespecialiseerde verzekerings- en financieringsdiensten voor de aankoop, leasing en verzekering van uw Renault Trucks Master. Met Renault Trucks Financial Services kunnen wij u een onderhoudscontract, een financiering en een verzekering aanbieden in één enkel totaalaanbod.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om van een persoonlijke begeleiding te genieten.

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off