Transportoplossingen

Kosten van elektrische vrachtwagens: is elektromobiliteit duur?

#JoinTheGoodMove

Electromobiliteit

4min
Deliver with a Renault Trucks Master E-Tech
Table of content
  Renault Trucks E-Tech range outside

   

  Renault Trucks E-Tech Master parked

  Gecontracteerd beheer van batterijen

  Accu's kunnen een bron van zorg zijn als u wilt overstappen op elektromobiliteit. Om alle ongerustheid weg te nemen, verbinden wij ons ertoe de verantwoordelijkheid op ons te nemen voor het beheer van de batterij gedurende de volledige levenscyclus van het voertuig; of het nu gaat om onderhoud, herconditionering, tweede leven of recyclage. Wij zijn ook de enige fabrikant die u, onder contract, een bruikbaar energieniveau garandeert na elke volledige oplading gedurende de hele tijd dat u eigenaar bent van het voertuig met onze Battery Promise.

  Bijbehorende onderhoudscontracten

  Wij ondersteunen al onze elektrische voertuigen met ons Start & Drive Excellence-onderhoudscontract dat voorspellend onderhoud, slijtageonderdelen, reparaties en 24/7 pechverhelping (inclusief slepen) omvat, zodat u de onderhoudskosten van uw trucks kunt spreiden over de lengte van uw contract. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen of onverwachte kosten te staan. De elektrische voertuigen van Renault Trucks hebben een garantie van twee jaar en kunnen worden ondersteund door een onderhoudscontract van maximaal tien jaar.

  salesman talking with a client at his desk

  Bij elke stap van uw overgang naar elektromobiliteit staat Renault Trucks klaar om uw bedrijf te ondersteunen: aangepaste analyse van uw activiteit, aanbevelingen voor de meest geschikte vrachtwagens, projectbeheer van laadinfrastructuur en het dagelijkse gebruik van uw vrachtwagens. Wij zorgen voor alles, zodat u zich met een gerust hart op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte of advies van onze experts in elektromobiliteit.

  Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
  Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
  Set canonical URL
  Off