Transportoplossingen

Optimaliseer het autotransport en verhoog de rentabiliteit

Distributie

5min
Renault Trucks D Wide

Autovervoer vereist veelzijdigheid, de laagst mogelijke Total Cost of Ownership (TCO), en veiligheid voor zowel de chauffeurs als de vervoerde voertuigen. Renault Trucks voldoet aan al uw eisen, met zijn drie soorten vrachtwagens voor autotransport, en zijn innoverende diensten.

Kies voor veelzijdige voertuigen voor autotransport

Met de opgang van de SUV-sector worden de voertuigen die vervoerd moeten worden, steeds groter. Uw activiteit vereist dat u zich voortdurend aanpast en zowel berlines als SUV's en bedrijfsvoertuigen kunt vervoeren. De Renault Trucks D WIDE 4x2 bakwagen of trekker-autotransporter is een van de laagste op de markt.

CM Dit is de totale hoogte van de Renault Trucks D Wide 4x2. Zijn cabine met plat dak maakt een extra auto bovenop het dak mogelijk.

Bovendien beschikt hij over twee beschikbare chassishoogtes, afhankelijk van het type voertuig dat vervoerd wordt:

  • 27,9 centimeter voor de standaard versie, voor het vervoer van bedrijfsvoertuigen

  • 25,4 centimeter voor de XLOW versie, voor autotransport

Als u van plan bent lange afstanden af te leggen, of in een heuvelachtig gebied dat extra vermogen vereist, kunt u kiezen voor het model Renault Trucks T (4x2-versie) - ook verkrijgbaar met cabine met plat dak. Hij kan uitgerust worden met DTI 11 of DTI 13 motoren, met vermogens die variëren van 380 tot 520 pk. Merk op dat het model Renault Trucks D Wide ook verkrijgbaar is met een DTI 11 motor en vermogens tot 430 pk.

Voor regionale ritten of plaatselijke reparaties, ten slotte, voldoet de Renault Trucks Master chassis-cabine (sleepwagenuitvoering) aan al uw eisen.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

"Zijn robuustheid en wendbaarheid maken hem ideaal voor middellange en lange afstanden en maken hem ook geschikt voor smallere en bochtige wegen."

Enzo Iapichino Oprichter Fratelli Iapichino Srl

Zorg voor veiligheid voor zowel de chauffeurs als de vervoerde auto's

Bij het vervoer van voertuigen is de rol van de chauffeur zo veel meer dan alleen maar rijden. Hij moet voertuigen laden en lossen voor elke levering. Wij hebben onze autotransportwagens ontworpen om deze handelingen te beveiligen en het werk van de chauffeur te vergemakkelijken. Daarom zijn onze voertuigen bijzonder toegankelijk:

  • Twee standaard opstaptreden

  • 7,6 centimeter inkeping om het klimmen te vergemakkelijken

  • Handgreep om op te klimmen

  • Deuren die in een hoek van 90° opengaan.

Bovendien bieden deze modellen speciaal ontworpen en praktische opbergruimten buiten het voertuig om gereedschap te bewaren dat nodig is voor het laden of lossen van voertuigen - zoals riemen en gereedschap voor het hanteren van het platform.

Bestuurders kunnen genieten van de grote cabine en de binnenleefruimte die ontworpen zijn om het comfort te verhogen, met een diepte van meer dan 2,13 meter. Alle bedieningselementen voor de automatische versnellingsbak, cruise control en radio zijn binnen handbereik, voor optimaal comfort. Bestuurders kunnen ook genieten van een luchtgeveerde verwarmde stoel, veel opbergruimte en een anti-inbraakalarm voor volledige gemoedsrust.

Er is een reeks rijhulpmiddelen beschikbaar om de veiligheid van zowel de bestuurder als zijn lading te vergroten - zoals een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, hulp bij het remmen in noodgevallen, en cruise control om het brandstofverbruik te helpen verlagen.

Uw totale eigendomskosten (TCO) verlagen

In deze sector, waar slechts kleine marges mogelijk zijn, is uw Total Cost of Ownership (totale eigendomskosten) van essentieel belang, en Renault Trucks beschikt over verschillende hulpmiddelen om die te helpen verlagen. Onze voertuigen zijn uitgerust met automatische versnellingsbakken en cruise control opties, evenals een Fuel Economy mode om brandstof te helpen besparen. Deze kan gekoppeld worden aan Optiroll, waarmee het voertuig onder de juiste omstandigheden van zijn eigen uitrollen kan profiteren om het verbruik te verlagen.

Als u meerdere voertuigen hebt, zal onze oplossing Optifleet voor intelligent wagenparkbeheer ook een kostbare bondgenoot zijn. Door de chauffeur te geotracken en zijn reisgegevens te ontvangen, kunt u de leveringen optimaal plannen, de leveringen in real time opvolgen en de taken aanpassen aan de behoeften van de klant. Met Optifleet kunt u voor elk voertuig kostbare informatie over het brandstofverbruik verzamelen, en precies zien hoe ze door de chauffeurs worden gebruikt (onmiddellijk verbruik, anticipatie, stand-by verbruik, enz.). U kunt alarmen instellen of opleidingen starten om de algemene prestaties van het wagenpark te verbeteren en uw kostprijs per kilometer te verlagen. Optifleet is beschikbaar via een webportaal en een smartphone-applicatie.

Renault Trucks D Wide

Verhoog de inzetbaarheid van uw voertuig

Voor een ondernemer is overzicht essentieel en onvoorziene gebeurtenissen zijn nooit welkom. Met dit in het achterhoofd heeft Renault Trucks een nieuwe dienst ontwikkeld: Predict. Door digitale functies en klantenrelaties aan elkaar te koppelen, kunnen wij op de slijtage van de voertuigen anticiperen en de nodige onderhoudsbeurten plannen. Een digitaal platform centraliseert de gegevens van uw vrachtwagens en waarschuwt uw adviseur als er onderhoud nodig is, of als er een onderdeel vervangen moet worden. Er wordt dan contact met u opgenomen om het beste moment voor de operatie te plannen, zonder dat het uw activiteit of die van uw klanten verstoort.

Autotransport: gemakkelijke financiering voor uw werkgereedschap

Bij Renault Trucks  bieden wij meer dan alleen vrachtwagens. Wij hebben ook een ruim aanbod aan diensten, om u te ondersteunen en uw dagelijkse werk veel gemakkelijker te maken. Profiteer van onze financieringsoplossingen en flexibele verzekeringspolissen, die perfect geschikt zijn voor autotransport.

Neem contact op met onze teams om meer te weten te komen en een offerte op maat te ontvangen.

Meer weten over onze producten

Onze klanten getuigenis

Fratelli Iapichino SRL - Italië

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Contacteer ons voor meer informatie!

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off