Transportoplossingen

Verhoog de rotaties en verbeter de operaties op uw grondverzetterreinen

Bouw

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

Op grondverzetterreinen zijn robuuste en productieve voertuigen nodig, met een hoog laadvermogen en een comfortabele, veilige werkomgeving voor de chauffeurs. Renault Trucks ondersteunt u bij uw keuze van bouwvrachtwagens en bijbehorende diensten die goed bij uw activiteit passen.

Voeg waarde toe aan de rotaties die uw grondverzetwagens doen

Het vervoeren van zand, aarde of rotsen is de eerste stap wanneer men op een bouwterrein begint. Om rendabel te zijn, moeten grote volumes zo snel mogelijk vervoerd worden. De Renault Trucks C en K zijn bouwvoertuigen die met zware lasten over bouwterreinen kunnen rijden, terwijl ze op de gewone weg toch hoge prestaties leveren.

Als u vaak in een omgeving met bijzonder zware omstandigheden werkt, kunt u de XTREM-versie van de Renault Trucks K kiezen. Het laadvermogen wordt verhoogd tot 34 ton, met een totaal laadvermogen van 100 ton voor de 6x4 houder, en tot 120 ton voor de 6x4 trekker. De Renault Trucks C en K kunnen een massa van 13 ton op elke achteras dragen.

De Renault Trucks Master kunnen ook geschikt zijn voor meer lokale terreinen, zoals landschapsverzorging.

Maximaliseer de rotaties van uw bouwvrachtwagens

Bij het ontwerpen ondergaan onze voertuigen zware tests om een onberispelijke robuustheid te garanderen bij het werken op bouwterreinen. De grote bodemvrijheid biedt een bijzonder grote invalshoek om elke gronding, en elke mogelijke beschadiging onder het chassis, te vermijden.

° De Renault Trucks C en K hebben de beste invalshoek op de markt, en het K-model heeft een bodemvrijheid onder de as van 15 duim, en 20 duim onder de tank.

Voor elk voertuig kunnen de langsliggers van het chassis op verschillende plaatsen verstevigd worden, afhankelijk van de carrosserie, om de weerstand van de structuur te garanderen. Om te voorkomen dat de motor verstopt raakt, is de Renault Trucks K uitgerust met een cyclonische luchtvoorfilter om te voorkomen dat er stof binnendringt.

Eventuele laad- of voertuigproblemen op de bouwplaats kunnen leiden tot tijdverlies en een verminderde operationele efficiëntie. Om dit risico te beperken en de veiligheid van de bestuurder te verhogen, biedt de cabine van de vrachtwagens een uitstekend zicht. Bestuurders kunnen hun lading ook gemakkelijk in het oog houden dankzij een opstapje aan de zijkant, dat veilig toegankelijk is via het stuur op het dak.

Renault Trucks C

De Renault Trucks C en K zijn uitgerust met verschillende rijhulpmiddelen, om de chauffeurs op de bouwplaatsen te helpen:

  • Manueel gaspedaal om het motorvermogen op onstabiele grond op te voeren
  • Hulp bij het starten op een helling
  • Elektrische en automatische parkeerrem
  • Optidriver automatische versnellingsbak met een terreinmodus om te helpen schakelen bij het rijden door bouwterreinen
  • Xtended modus met extra trage versnelling voor het rijden door bouwterreinen met zware lasten
  • Differentieelmotor geblokkeerd door een draaiknop voor gemakkelijker toegang
  • Optibrake, de krachtigste motorrem op de markt

De voertuigen van Renault Trucks voelen zich zowel op bouwterreinen als op de openbare weg perfect op hun gemak. Hun krachtige motoren en hun voorzieningen op de weg zorgen voor een hoge commerciële snelheid tijdens het transport, terwijl overmatig verbruik vermeden wordt - wat uw rentabiliteit ten goede komt.

Renault Trucks C

Kies voor een bouwvrachtwagen met een opbouw die gemakkelijk te plaatsen is

Onze voertuigen zijn ontworpen om de carrosseriebouwer van uw keuze te helpen de carrosserie gemakkelijk en snel op te bouwen. U kunt de precieze wielbasis kiezen die u nodig hebt op basis van uw activiteit, en wij bieden ook verschillende hulpstukken aan om de montage van de uitrusting voor carrosseriebouwers te vergemakkelijken.

Het chassis van de voertuigen heeft ook voorgefabriceerde hulpstukken om uitrusting te monteren, elektrische kabels door te voeren of om de interface van de cabine te maken.

Verscheidene ruimten onder het chassis zijn leeg gelaten, zodat u kunt kiezen om verschillende uitrustingen toe te voegen, in overeenstemming met de gekozen carrosserie. Wij doen al dit werk in nauwe samenwerking met de carrosseriebouwers, om hun werk te vergemakkelijken en de doorlooptijd van uw voertuigen te verkorten.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Volg op hoe uw vloot wordt gebruikt en verminder het verbruik

Zoals u misschien al gemerkt hebt, kan het brandstofverbruik op bouwterreinen nogal snel oplopen. Meestal komt dat doordat het gebruik van de voertuigen niet geoptimaliseerd wordt. Door te kiezen voor Optifleet, de fleet management oplossing ontworpen door Renault Trucks, kunt u een gedetailleerd inzicht krijgen in het brandstofverbruik van uw voertuigen en de factoren begrijpen die ertoe bijdragen. Een hoog verbruik kan veroorzaakt worden door de rijstijl, door een overmatig stationair gebruik van de motor, of door grote vermogensafnames. Optifleet waarschuwt u ook als u een door u ingestelde verbruiksdrempel overschrijdt. De EcoScore-module identificeert de verbeterpunten van uw chauffeurs, en biedt een specifiek programma voor werfactiviteiten.

Renault Trucks C

Verlaag uw onderhoudskosten

De sterkte en robuustheid van voertuigen en onderdelen worden op de proef gesteld bij grondverzetwerkzaamheden. Om overmatige kosten te vermijden en het onderhoud van de voertuigen te plannen, biedt Renault Trucks verschillende gepersonaliseerde onderhoudspakketten aan. Deze plannen zijn transparant, snel uit te voeren en vereisen geen verbintenis op lange termijn. De facturering en de duur van de onderhoudsbeurten worden ook op voorhand bepaald. Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd in onze werkplaatsen, door experts die speciaal opgeleid zijn in de technologieën en producten die door Renault Trucks gebruikt worden. Wij gebruiken alleen originele onderdelen, om de kwaliteit en de duurzaamheid van uw voertuigen te garanderen.

Om de kosten te drukken, biedt Renault Trucks, wanneer u een gebruikt of beschadigd onderdeel moet vervangen, ook een standaard omruilservice aan. In plaats van een gloednieuw onderdeel te gebruiken, renoveren en reconditioneren wij de onderdelen volgens een strikt industrieel proces, en valideren wij elk onderdeel voordat het opnieuw op de markt gebracht wordt. De kwaliteiten en prestaties van het gereviseerde onderdeel voldoen aan dezelfde eisen als die voor nieuwe onderdelen, en zijn bovendien voor twee jaar gegarandeerd. Meer dan 2.000 onderdelen komen in aanmerking voor deze service, die kosteneffectiever is dan nieuwe onderdelen, zodat u geld kunt besparen zonder aan kwaliteit in te boeten.

Pas uw financieringsplan aan uw grondverzetplaatsen aan

Om u te helpen uw voertuigen te financieren, biedt Renault Trucks verschillende oplossingen die perfect aangepast zijn aan uw grondverzetactiviteit. Onze formules houden rekening met de opbouwtijd en de specifieke kenmerken van de activiteit. Wij weten bijvoorbeeld dat het jaarlijkse aantal kilometers in de bouwsector over het algemeen vrij laag is, dus zorgen wij ervoor dat de looptijd van het financieringsplan wordt aangepast om de bedrijfskosten te optimaliseren. Uw adviseur zal u bij elke stap van de weg helpen om de beste formule te kiezen.

Contacteer ons voor meer informatie

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.
Set canonical URL
Off