FOCAL SOUND SYSTEEM

Off
FOCAL INSIDE System

Dankzij het FOCAL INSIDE geluidssysteem kunt u genieten van een veel comfortabeler en dynamischer luisterervaring.

Het geluid van je muziek en je telefoon wordt versterkt dankzij dit systeem.

FOCAL JMLAB en Renault Trucks hebben nauw samengewerkt om een geïntegreerd systeem aan boord te realiseren. Dit systeem biedt een veel comfortabelere en dynamischere luisterervaring dan een conventioneel systeem bij stilstand of onderweg.

Dankzij een optimalisatie van de luidsprekerinstallatie in Frankrijk en een versterker van 2 x 55 Watt RMS biedt dit FOCAL INSIDE systeem een natuurgetrouw en natuurlijk geluid. Bovendien versterkt de 75 Watt RMS subwoofer de aanwezigheid van lage frequenties in het hele interieur van het voertuig en zorgt zo voor een krachtig geluid.

Profiteer van een performant muziekgeluidssysteem tijdens je pauze of wanneer je naar je favoriete muziek luistert.

En we kunnen nog veel meer. Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde dealer.

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks mijn persoonlijke gegevens opslaat en bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan partners en distributeurs van Renault Trucks die mijn aanvraag kunnen behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.