Nieuws

Vernieuwde T, T High, C en K: wereldpremière op 8 juli

2min
tck evo
Renault Trucks stelt de evolutie van zijn T-, T High-, C- en K-gamma’s voor tijdens een digitaal evenement op 8 juli 2021. Een unieke kans om kennis te maken met de belangrijkste evoluties van deze voertuigen.

VOLG HET LIVE MEE OP 8 JULI

Renault Trucks stelt de evolutie van zijn T-, T High-, C- en K-modellen voor tijdens een digitaal evenement op 8 juli 2021. Een unieke kans om kennis te maken met de belangrijkste evoluties van deze voertuigen op het vlak van productiviteit voor de klant en comfort en veiligheid voor de bestuurder.

Nadat Renault Trucks zijn nieuwe modellen T, T High, C en K op een volkomen ongeziene manier onthulde in het videospel Euro Trucks Simulator 2, nodigt de constructeur het publiek uit voor een digitaal evenement om de evolutie van zijn vrachtwagens concreet voor te stellen. Het evenement vindt plaats op 8 juli 2021, je kan je registreren op dit speciaal platform, en dat op twee tijdstippen, om 13 uur en om 19 uur (CET).

Deelnemers kunnen de nieuwe voertuigen en de bijbehorende diensten ontdekken tijdens verscheidene voordrachten, onder meer door Bruno Blin, voorzitter van Renault Trucks, en Florence Simonet, vicevoorzitter naverkoop en diensten. Paul Daintree, Directeur Design van Renault Trucks, opent tevens de deuren van de emblematische ‘Halle du Design’ en stelt de evoluties voor, zowel in de cabine als aan de buitenkant. Als aanvulling op de originele Engelstalige versie van de presentaties worden ook transcripties aangeboden in veertien talen.

 

Wie heeft de internationale designwedstrijd van Renault Trucks en SCS Software in ETS 2 gewonnen?

Om 19.30 uur, na afloop van het evenement, worden de deelnemers uitgenodigd om zich aan te melden op de Twitch-account van SCS Software, de uitgever van Euro Trucks Simulator 2, voor de exclusieve onthulling van de winnaar van de internationale designwedstrijd uitgevoerd op een Renault Trucks T High Evolution. De winnaar, die op sociale media door de fans van het merk werd geselecteerd uit vijf finalisten, kan zijn design live ontdekken op een echte vrachtwagen.

Set canonical URL
Off